counter create hit

مطالب مرتبط:
دستور پخت فیله ماهی بریان

دستور پخت فیله ماهی بریان

دستور پخت فیله ماهی بریان -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی آکاایران: غذای در ...

طرز تهیه تارت تن ماهی

طرز تهیه تارت تن ماهی

طرز تهیه تارت تن ماهی - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه تارت تن ماهی ...

کیک هلو؛ عصرانه همه پسند

وب سایت آشپزباشی: حالا که هنوز کمی فرصت باقی است و فصل هلو تمام نشده، طرز تهیه کیک هلو را به شما آموزش می دهیم. کیک هلو عصرانه و دسر بسیار خوشمزه ای است.   طرز تهیه: ...

میزشام با تزیینات قرمز

میزشام با تزیینات قرمز

میزشام با تزیینات قرمز -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: ...

آموزش طرز تهیه چند نوع سالاد متفاوت و ساده

آموزش طرز تهیه چند نوع سالاد متفاوت و ساده

loading... طرز تهیه چند نوع سالاد خوشمزه رو امروز بهتون یاد میدیم، اگر این روزها سری به انواع رستوران های لوکس بزنید می بینید که گاها تنوع و قیمت سالاد از غذای اصلی بیشتر است. در تهیه سالاد تنوع زیادی وجود دارد و شما می توانید با کمی خلاقیت ...

طرز تهیه املت هندی,ساده و خوشمزه

طرز تهیه املت هندی,ساده و خوشمزه

طرز تهیه املت هندی,ساده و خوشمزه -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه املت ...

طرز تهیه پاستا و میگوی پر ادویه

طرز تهیه پاستا و میگوی پر ادویه

طرز تهیه پاستا و میگوی پر ادویه -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه ...

طرز تهیه رولت لذیذ مرغ حلقه ایی

طرز تهیه رولت لذیذ مرغ حلقه ایی

طرز تهیه رولت لذیذ مرغ حلقه ایی -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه پیراشکی شویدی

طرز تهیه پیراشکی شویدی

مجله سرآشپز - بهار اسدی: پیراشکی غذایی خوشمزه و مناسب جشن تولد ها و مسافرت و پیک نیک است. در اینجا طرز تهیه پیراشکی شویدی را آموزش میدهیم.مواد مورد نیاز آرد (الک شده): 4.5 پیمانه تخم مرغ: 2 عدد ...

روش تهیه سوپ گردو و خامه خوشمزه و عالی

روش تهیه سوپ گردو و خامه خوشمزه و عالی  امروز بشما روش تهیه سوپ خوشمزه گردو و خامه را آموزش میدهیم که واقعا مفید و خوشمزه است و طرز تهیه آن راحت می باشد. سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ ها است که ...

آشپزی رنگی – املت پیاز جعفری

آشپزی رنگی – املت پیاز جعفری

همه ی ما وقتی اسم گوجه و تخم مرغ رو کنار هم می شنویم یاد املت میوفتیم، کسی هست که ندونه گوجه و تخم مرغ چقدر برامون خاصیت داره و میتونه تو یه لقمه کلی مواد مغذی به بدنمون برسونه؟ ب ...

طرز تهیه کیک روغن زیتون با لیمو و خامه لیمویی

 مواد لازم برای کیک روغن زیتون با لیمو دو عدد تخم مرغ یک پیمانه شکر دو پیمانه آرد کامل یک قاشق چایخوری جوش شیرین یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری نمک درشت 2/3 پیمانه روغن زیتون 4 قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده نصف پیمانه آب لیمو نصف پیمانه شیر بدون چر ...

ژله خامه ای با تکه های رنگی رنگی

ژله خامه ای با تکه های رنگی رنگی

مجله سرآشپز: ژله یک دسر محبوب و ساده است که در اکثر میهمانی ها سرو می‌شود. این نوع ژله با خامه، ژله ای متفاوت و خاص است که امیدواریم از آن لذت ببرید.   مواد مورد نیاز:   ژله (رنگ های متفاوت): 4 بسته آب جوش: 4 پیمانه آب سرد: ...

طرز تهیه نان سیر بروسکتا

طرز تهیه نان سیر بروسکتا

  به گزارش سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر"طرز تهیه  نان سیربروسکتا به شرح زیر است.    قسمت گوشتی  گوجه فرنگی خرد ک ...

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

وب سایت بدونیم: باز هم یک دستور غذای ساده و در عین حال خوشمزه که با رول مرغ و ژامبون و پنیر درست میشه. من خودم قبل از این که این دستور تهیه رو ببینم مرغ ها رو  می کوبیدم تا نازک و پهن بشن اما به سختی رولشون میکردم یا وا می رفت یا ژامبون ازش بیرون میزد. اما این ...

روش تهیه دسر ژله آجیل خوشمزه و عالی

روش تهیه دسر ژله آجیل خوشمزه و عالی  امروز برای شما روش تهیه دسر ایرانی خوشمزه به نام ژله آجیل را داریم که هم مقوی است و هم بسیار شیک و خوشمزه.   طرز تهیه ژله آجیل : اول ژ ...

انواع کیک برای صبحانه روزهای تعطیل

انواع کیک برای صبحانه روزهای تعطیل

هفته نامه همشهری شش و هفت - لاله رضاپور: روز تعطیل باید صبحانه را خاص و عالی خورد؛ معمولا هم این مسئله اتفاق می افتد. به این دلیل که فرصت کای برای آماده کردن صبحانه داریم. هیچ خوراکی خاصی هم در خانه نداشته باشیم، فرصت داریم که از خانه بیرون بزنیم و برای خرید ...

۴ نوع از حمص خوشمزه برای گیاهخواران

۴ نوع حُمص خوشمزه برای گیاهخواران

ماهانه جدول: حمص (Homs) یا نخود - ارده تغذیه مدیترانه ای - زبان عربی در خاورمیانه بسیار محبوب است در رستوران ها به عنوان پیش غذا. این غذا به دلیل وجود یک نخود حاوی مقدار زیادی آهن و ویتامین C و پروتئین است. همچنین فراوانی از فیبر برای دستگاه گوارش بدن مفید است. این غذا بدون گوشت, انتخاب خوبی برای گیاه خواران است. مقدار برنج: 4 تا 6 نفرمواد لازم: نخود فرنگی (پخته شده): 2 فنجان ارده: جام سیر (خرد شده): 3 حبه آب لیمو سنگ: نیمی از تعداد روغن زیتون: 4 قاشق سوپ خوری زیره سبز (پودر): قاشق چای خوری فایل: قاشق چای خوری آب: به مقدار لازم   طرز تهیه: 1. نخودها را یک روز قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورند و روز بعد آنها را بپزید تا نرم شوند.     2. نخود پخته را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید. نیمی از روغن زیتون، ارده، سیر ریز خرد شده، زیره و نمک را اضافه و مخلوط کنید.     3. مقداری آب اضافه و مخلوط کنید. در صورتی که حمص سفت و غلیظ تری می خواهید، آب کمتری اضافه کنید. (میزان آب بستگی به ذائقه تان دارد.)     4. حمص را در ظرف سرو بکشید و روغن زیتون باقیمانده را روی آن بریزید.       حمص فلفل قرمز و سیرمیزان سرو: 4 الی 6 نفرمواد لازم: حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب فلفل قرمز: 2 عدد برگ رزماری: یک عدد سیر: یک بُته شکر: به مقدار لازم   طرز تهیه:1. ابتدا حمص را مطابق دستورالعمل آموزش داده شده در ابتدای مطلب برای 4 الی 6 نفر آماده کنید.   2. با چنگال حفره هایی روی فلفل های قرمز ایجاد کنید و روغن زیتون روی آنها بریزید. آنها را در فویل آلومینیومی بپیچید.   3. قسمت بالای بته سیر را برش دهید و روغن زیتون روی آن بریزید و در فویل آلومینیومی بپیچید.   4. آنها را حدود 10 الی 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 الی 220 درجه سانتیگراد (400 الی 450 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نرم شوند. سیر را پوست کنده و به همراه فلفل قرمز کباب شده در غذاساز یا مخلوط کن به صورت پوره در آورید و با حمص به خوبی مخلوط کنید.   حمص چغندرمیزان سرو: 4 الی 6 نفرمواد لازم: حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب چغندر درشت (پخته): 2 عدد آب لبو: به مقدار لازم برگ جعفری (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری   طرز تهیه:1. ابتدا حمص را مطابق دستورالعمل آموزش داده شده در ابتدای مطلب برای 4 الی 6 نفر آماده کنید.   2. چغندر پخته و رنده یا له شده و آب چغندر را به آن اضافه و مخلوط کنید.   3. روی حمص را با برگ جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.   حمص ژامبون و دانه کاجمیزان سرو: 4 الی 6 نفرمواد لازم: حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب کره: 200 گرم ژامبون: 100 گرم فلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق چای خوری دانه کاج: 2 قاشق سوپ خوری   طرز تهیه:1. ابتدا حمص را مطبق دستور آموزش داده شده در ابتدای مطلب به اندازه 4 الی 6 نفر آماده کنید و کنار بگذارید.   2. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و ژامبون درشت خرد شده را در آن تفت دهید و پودر فلفل قرمز به آن اضافه کنید.   3. این مخلوط را روی حمص پخش کنید. دانه های کاج را نیز در تابه تفت دهید و سپس روی حمص بریزید و سرو کنید.