counter create hit

مطالب مرتبط:
خوراک گوشت چینی، غذای سالم و رژیمی

خوراک گوشت چینی، غذای سالم و رژیمی

وب سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: غذاهای چینی به کم روغن و سالم بودن معروف هستن و در صورتی که رژیم هستین یا کلا دوست دارین سالم تغذیه کنین، این غذاها گزینه خوبی هستن چون هم به نسبت کم کالری تر از مابقی غذاهان و هم موادی که داخلشون تهیه میشه مفید و مغذی هست ...

«پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو

«پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: تالیاتله یا تالیاتلی (Tagliatelle)، نوعی پاستا نواری شکل تخم مرغی بوده که مربوط به ناحیه شمال ایتالیا است. این پاستا بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی حدود 5 میلی متر دارد. از نظر ظاهری نیز شبیه فتوچینی است؛ ولی 2 میلی م ...

افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد!

سبزیجات برگ دار، پروتئین کم چربی و سبزیجات سرشار از فیبر همگی از ترکیبات اصلی یک سالاد سالم و خوشمزه هستند. نوشته افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

دلمه ی هویج، تجربه ی طعمی متفاوت

دلمه ی هویج، تجربه ی طعمی متفاوت

«دلمه» کلمه‌ای ترکی به معنای پر شده است. آنچه ما از دلمه در ذهن داریم، دلمه‌ی برگ مو، گوجه فرنگی، فلفل دلمه، بادمجان و ... است. اما امروز برای شما روش تهیه‌ی یک نوع دلمه با کمک هویج را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این دلمه‌ی خوشمزه، با ...

طرز تهیه میلک شیک شکلاتی

طرز تهیه میلک شیک شکلاتی

ماهنامه کیک و شیرینی: اگر طرفدار شکلات هستید شیفته این شیک خوشمزه می شوید. میزان سرو: 2 نفرمواد لازم: بستنی شکلاتی: 4 اسکوپ شکلات سفید (ذوب شده): یک چهارم پیمانه خامه فرم گرفته: 4 قاشق س ...

سالاد های خوشمزه و روش تازه نگه داشتن آن ها

سالاد های خوشمزه و روش تازه نگه داشتن آن ها

هفته نامه سلامت: واژه «سالاد» از کلمه ایتالیایی «insalata» به معنی خوراکی یا غذای شور گرفته شده است. این نوع غذا برگرفته از یک شیوه غذایی رومی بود که در آن زیتون، تربچه و دیگر سبزیجات را در نمک، روغن یا سرکه شور می‌گذاشتند و همراه غذای اصلی یا به شکل پیش‌ ...

کورن داگ؛ یک لقمه چپش کنید

کورن داگ؛ یک لقمه چپش کنید

ماهنامه سفره ایرانی: کورن داگ‌ها بسیار خوشمزه هستند و طرز پخت سریع و آسانی هم دارند، به همین دلیل طرفداران زیادی دارند. مواد لازم: ...

طرز تهیه موس شیرعسلی کاراملی

 طرز تهیه موس شیرعسلی کاراملی را که محبوب کودکان است را در این مطلب آموزش می دهیم. طرز تهیه موس شیرعسلی کاراملی خامه فرم گرفته:500 گرم شیرعسلی کاراملی:یک قوطی عسل:سه قاشق غذاخوری سرلاک گندم و عسل:سه قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ:شش عدد وانیل:یک قاشق چای خور ...

ترافل میوه؛ هدیه ای مخصوص لاکچری پسندان

ترافل میوه؛ هدیه ای مخصوص لاکچری پسندان

ماهنامه کیک و شیرینی: ترافل میوه ای یکی از خوشمزه ترین ها در بین ترافل ها می باشد. این ترافل را به عنوان دسر در میهمانی ها سرو کنید. مواد لازم: ...

چند دختربچه عامل اصلی حوادث در کشور

چند دختربچه عامل اصلی حوادث در کشور

متأسفانه چند روز پیش در مراسم روز زن در برج میلاد و با حضور شهردار تهران، چند دختربچه ٨ تا ١٠ساله با حرکاتی موزون قلب و جان مردم ایران را به درد آوردند. مردم با تمام مشکلاتی که دارند به محض شن ...

آشپزی رنگی – بال مرغ فر پز

آشپزی رنگی – بال مرغ فر پز

وقتی یک غذا رو در فر درست می کنین هم مطمئنین به خوبی مغز پخت شده و هم روغن کمتری در درست کردنش استفاده شده. این بار بال مرغ رو به این شیوه طبخ می کنیم ، مطمئن باشین که کلی خوشمزه میشه. ...

با ناپلئونی شکلاتی، بی خیال رژیم شوید!

با ناپلئونی شکلاتی، بی خیال رژیم شوید!

شیرینی ناپلئونی یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است. در این مطلب طرز تهیه ناپلئونی شکلاتی را آورده ایم.

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

با تهیه کیک کیت کت از تعطیلات لذت ببرید!

یکی از مهم ترین گروه هایی که بهتر است مصرف سرکه را در دستور خوراکی های روزانه خود قرار دهند، دیابتی ها هستند. نوشته با تهیه کیک کیت کت از تعطیلات لذت ببرید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه نازخاتون

نازخاتون نوعی غذای ایرانی که از بادمجان کبابی ساطوری، سیر و ریحان خرد شده و آب انار ( یا آب غوره) درست می شود.آسمونی در این بخش طرز تهیه نازخاتون را منتشر می کند. طرز تهیه نازخاتون مواد لازم برای تهیه نازخاتون بادنجان قلمی ۸ عدد آب انار ۲ لیوان آب غوره یک دو ...

از روغن مانده استفاده نکنید

روغنی که در غذایتان استفاده می کنید، شامل روغن نباتی، روغن زیتون، گردو و یا کره نباید مانده باشند زیرا اجازه نمی دهد طعم خوب مواد غذایی دیگر از آن ها خارج شود. ...

طرز تهیه ماکارونی با خامه و مرغ

اگر تا به حال مزه ی ماکارونی با مرغ و سس خامه رو امتحان نکرده اید با دستور العمل امروز ما همراه باشید. یک غذای خاص و استثنائی که مطمئنیم از خوردن آن لذّت خواهید برد. ...

طرز تهیه آش میوه

یکی از لذیذترین آش های تبریز و اردبیل آش میوه است که طعمی بسیار خوب دارد. مواد لازم برای آش میوه پیاز نیم کیلو عدس یک لیوان نخود یک لیوان لوبیا چیتی یک لیوان آلبالو (تازه یا خشک) 50 گرم ذغال اخته 50 گرم زردآلو 4 عدد آلو بخارا (زرد) 50 گرم رشته آشی 200 گرم ر ...

پست اینستاگرامی محسن تنابنده پس از پخش قسمت آخر سریال پایتخت 5

پست اینستاگرامی محسن تنابنده پس از پخش قسمت آخر سریال پایتخت 5

محسن تنابنده پس از پخش قسمت آخر سریال پایتخت ۵ با انتشار یادداشتی در اینستاگرام، به موضع گیری گرایش های سیاسی که بر سر این سریال درگیر شده بودند، واکنش نشان داد.     به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پس از پایان فصل پنجم سریال پایتخت، محسن تنابنده ...

رنگ مو سال 97: شش رنگ موی برتر سال

رنگ مو سال 97: شش رنگ موی برتر سال

رنگ مو تاثیر بسیاری در زیبایی چهره خانم ها دارد. اما رنگ مو سال چیست؟ اگر شما هم به دنبال تغییر رنگ مو های تان هستید و نمی دانید چه رنگ مو هایی برای امسال مد شده است با ما همراه شوید. برترین های رنگ مو سال 2018   رنگ مو یاسی     رنگ موی […] ...

۴ نوع از حمص خوشمزه برای گیاهخواران

۴ نوع حُمص خوشمزه برای گیاهخواران

ماهانه جدول: حمص (Homs) یا نخود - ارده تغذیه مدیترانه ای - زبان عربی در خاورمیانه بسیار محبوب است در رستوران ها به عنوان پیش غذا. این غذا به دلیل وجود یک نخود حاوی مقدار زیادی آهن و ویتامین C و پروتئین است. همچنین فراوانی از فیبر برای دستگاه گوارش بدن مفید است. این غذا بدون گوشت, انتخاب خوبی برای گیاه خواران است. مقدار برنج: 4 تا 6 نفرمواد لازم: نخود فرنگی (پخته شده): 2 فنجان ارده: جام سیر (خرد شده): 3 حبه آب لیمو سنگ: نیمی از تعداد روغن زیتون: 4 قاشق سوپ خوری زیره سبز (پودر): قاشق چای خوری فایل: قاشق چای خوری آب: به مقدار لازم   طرز تهیه: 1. نخودها را یک روز قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورند و روز بعد آنها را بپزید تا نرم شوند.     2. نخود پخته را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید. نیمی از روغن زیتون، ارده، سیر ریز خرد شده، زیره و نمک را اضافه و مخلوط کنید.     3. مقداری آب اضافه و مخلوط کنید. در صورتی که حمص سفت و غلیظ تری می خواهید، آب کمتری اضافه کنید. (میزان آب بستگی به ذائقه تان دارد.)     4. حمص را در ظرف سرو بکشید و روغن زیتون باقیمانده را روی آن بریزید.       حمص فلفل قرمز و سیرمیزان سرو: 4 الی 6 نفرمواد لازم: حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب فلفل قرمز: 2 عدد برگ رزماری: یک عدد سیر: یک بُته شکر: به مقدار لازم   طرز تهیه:1. ابتدا حمص را مطابق دستورالعمل آموزش داده شده در ابتدای مطلب برای 4 الی 6 نفر آماده کنید.   2. با چنگال حفره هایی روی فلفل های قرمز ایجاد کنید و روغن زیتون روی آنها بریزید. آنها را در فویل آلومینیومی بپیچید.   3. قسمت بالای بته سیر را برش دهید و روغن زیتون روی آن بریزید و در فویل آلومینیومی بپیچید.   4. آنها را حدود 10 الی 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 الی 220 درجه سانتیگراد (400 الی 450 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نرم شوند. سیر را پوست کنده و به همراه فلفل قرمز کباب شده در غذاساز یا مخلوط کن به صورت پوره در آورید و با حمص به خوبی مخلوط کنید.   حمص چغندرمیزان سرو: 4 الی 6 نفرمواد لازم: حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب چغندر درشت (پخته): 2 عدد آب لبو: به مقدار لازم برگ جعفری (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری   طرز تهیه:1. ابتدا حمص را مطابق دستورالعمل آموزش داده شده در ابتدای مطلب برای 4 الی 6 نفر آماده کنید.   2. چغندر پخته و رنده یا له شده و آب چغندر را به آن اضافه و مخلوط کنید.   3. روی حمص را با برگ جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.   حمص ژامبون و دانه کاجمیزان سرو: 4 الی 6 نفرمواد لازم: حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب کره: 200 گرم ژامبون: 100 گرم فلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق چای خوری دانه کاج: 2 قاشق سوپ خوری   طرز تهیه:1. ابتدا حمص را مطبق دستور آموزش داده شده در ابتدای مطلب به اندازه 4 الی 6 نفر آماده کنید و کنار بگذارید.   2. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و ژامبون درشت خرد شده را در آن تفت دهید و پودر فلفل قرمز به آن اضافه کنید.   3. این مخلوط را روی حمص پخش کنید. دانه های کاج را نیز در تابه تفت دهید و سپس روی حمص بریزید و سرو کنید.