counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه ماهی ساردین شکم پر

طرز تهیه ماهی ساردین شکم پر

طرز تهیه ماهی ساردین شکم پر -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه ...

سفره سامورایی، جادوی سلامتی

سفره سامورایی، جادوی سلامتی

سفره سامورایی، جادوی سلامتی - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی آکاایران به نقل از مجله زندگی ایده آل: برای ژاپنی‌ها همه چیز قاعده ...

روش تهیه ماکارونی گرم با پنیر و گردو

روش تهیه ماکارونی گرم با پنیر و گردو

روش تهیه ماکارونی گرم با پنیر و گردو -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی روش تهیه ...

طرز تهیه پاستا و میگوی پر ادویه

طرز تهیه پاستا و میگوی پر ادویه

طرز تهیه پاستا و میگوی پر ادویه -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه ...

فلافل کنجدی

فلافل کنجدی

فلافل کنجدی -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: فلافل رو تقریب ...

شومر: مذاکره با ترامپ مثل «مذاکره با ژله» است!

خبرگزاری مهر: به نقل از پایگاه خبری هیل، سناتور «چاک شومر» رهبر اقلیت دموکرات در مجلس سنای آمریکا روز شنبه با انتقاد شدید از «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا را یک «مذاکره کننده غیرقابل اعتماد و متزلزل» خواند.شومر در واکنش به عدم موفقیت کنگره آمریکا در د ...

طرز تهیه پیراشکی شویدی

طرز تهیه پیراشکی شویدی

مجله سرآشپز - بهار اسدی: پیراشکی غذایی خوشمزه و مناسب جشن تولد ها و مسافرت و پیک نیک است. در اینجا طرز تهیه پیراشکی شویدی را آموزش میدهیم.مواد مورد نیاز آرد (الک شده): 4.5 پیمانه تخم مرغ: 2 عدد ...

۱۵ ترفند آشپزی از زبان سرآشپزهای جهان

۱۵ ترفند آشپزی از زبان سرآشپزهای جهان

وب سایت روزیاتو - فروغ بیداری: آشپزی کردن یک هنر است. به همین خاطر است که علاوه بر اشتیاق به آشپزی باید با اصول و قواعد آن هم آشنا باشید تا بتوانید غذا، شیرینی یا نوشیدنی موردنظر خود را به بهترین شکل ممکن تهیه کنید.از این رو، در ادامه این مطلب برایتان ...

تأثیر استرس و مصرف فست فود در بروز سرطان

با «هویت‌های سرگردان» در جامعه چه کنیم؟ نخستین موفقیت رسمی سوریه در انهدام جنگنده رژیم اسرائیل در چهار دهه/ هشدار روسیه به طرفین منازعه/درخواست اسرائیل برای میانجیگری و مداخله روسیه و آمریکا ...

تزیین سالاد فصل مجلسی شیک و متفاوت که سفره شما را باکلاس تر می کند!

تزیین سالاد فصل مجلسی شیک و متفاوت که سفره شما را باکلاس تر می کند!

ایده های زیادی برای تزیین سالاد فصل مجلسی وجود دارد و شما می توانید با کمک این ایده ها سالاد های فصل را به زیبایی برای پذیرایی از مهمان هایتان در مجالس و مهمانی های مختلف تزیین کنید.  ...

طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی عاشقانه

طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی عاشقانه

وب سایت سرآشپز پاپیون:دسرهای قلبی که خودتان درست می کنید یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از کسانی است که دوست شان دارید. این بار با توت فرنگی  یک دسر قلبی جذاب درست کنید.   مواد لازم:   آب سرد ۱.۵ پیمانه آب جوش ۱.۵ پیمانه پودر ژله ...

غذای مقوی برای نوزادان، پوره سالاد میوه

اگر می‌خواهید کودک سالمی داشته باشید، برای تهیه غذای او، به توصیه‌های بهداشتی توجه نمایید: قبل و بعد از تهیه غذا دست‌ها را بشویید. اگر دست‌ها زخمی است، قبل از تهیه غذا محل زخم را ببندید. غذاها را خوب بپزید. غذای کودک را تازه تهیه کنید. غذاهای پخته را بطور صحیح نگهداری ...

اسکالوپ مرغ

طرز تهیه اسکالوپ مرغ مواد لازم:ران مرغ (بدون پوست و استخوان): هشت عدد؛نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده): به مقدار لازم؛سس خردل: یک قاشق سوپ‌خوری؛ترخون تازه (پاک و خردشده): ده گرم؛ ...

طرز تهیه ماکارونی شیر

ماکارونی شیر غذایی عجیب با شیر و ماکارونی که البته طعم خوبی نیز دارد.  مواد لازم برای ماکارونی شیر  ماکارونی لوله ای :500 گرم کره :1/4 پیمانه کره ذوب شده :یک قاشق غذاخوری آرد :1/4 پیمانه آویشن خشک شده :1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز :1/4 قاشق چایخوری فلفل سفی ...

طرز تهیه نرگسی اسفناج

طرز تهیه نرگسی اسفناج

وب سایت دونفره: اگه دوست دارین یه غذای سالم و مغذی بخورین که در عین حالی که گوشت یا مرغ نداره غنی از آهن و مواد مفید دیگه هم باشه، غذاهایی که حاوی اسفناج هستن میتونن گزینه خیلی خوبی باشن.   یکی از غذاهای سنتی و اصیلی که از اسفناج درست میشه و خیلی سریع، آسون ...

طرز تهیه کوپ بادمجان

در این بخش از تاپ ناز طرز تهیه غذای خوشمزه کوپ بادمجان را به شما آموزش می دهیم.  مواد لازم برای کوپ بادمجان بادمجان دلمه ای یک عدد اسفناج پنج برگ متوسط فلفل دلمه ای رنگی خردشده سه قاشق سوپخوری گوجه فرنگی نگینی خردشده یک عدد نمک و فلفل به میزان لازم برگ جعفری بر ...

و بادمجان

حلیم بادمجان

بالا: متوسط بادمجان سنتی اتاق ناهار خوری است که چگونه به راه اندازی دو مدل که من آورده بود. این بیمار قلبی و مناسب احزاب بودند با دکوراسیون که در آن ممکن است به جای خود رنگ و لعاب است. و بادمجان یک غذای خوشمزه و محبوب در میان ما ایرانیان این است که در بسیاری از راه های درست است.  مواد لازم: بادمجان قلمی: گوشت ذکر شده منعکس شده و یا گردن و یا گوشت گوسفند: 350 گرم تعداد: حالت جام برنج: جام بشکه: جام پیاز سرخ شده و دریا: 4 تا 5 قاشق غذاخوری فایل. فلفل و زردچوبه: به میزان لازم غرفه: 200 گرم     روش تهیه:1 - منطقه ای از پوست شما است. نمک و هم بزنید تا زمانی که بار از آنها ... سپس در روغن سرخ کنید به عقب و جلو.2 - استیک با پیاز سرخ شده و زردچوبه بپزید سپس عدس و برنج و قدرت و بادمجان سرخ شده را به گوشت اضافه شده است که یک آشپز خوب و.3 - پرتاب دوستان پخته شده را از روی حرارت برداشته و با دستی به طور مداوم در آمده است.4 - غرفه برای اضافه کردن به شمع. نعناع فلفل قرمز پیاز سرخ شده و.... نمک است. فلفل و دریا به وسط میدان و اجازه دهید با بپزند و مخلوط شوند. سپس درظرف مناسب بریزید و سرو كنید.نكته: 1 - وقتی سیرداغ درست می‌كنید درآخرین مرحله كمی زردچوبه به آن بزنید و از روی حرارت بردارید این كار باعث می‌شود سیرداغ بوی كمتری داشته باشد.2 - معمولا در حلیم بادمجان از لوبیاسبز استفاده می‌شود كه در این صورت رنگ حلیم روشن‌تر خواهد شد.3 - درتهیه این حلیم می‌توانید بادمجان‌ها را به‌جای سرخ كردن به صورت آب‌پز استفاده كنید.     حلیم بادمجان با لوبیا سفید!  مواد اولیه:     بادمجان قلمی: 10 تا 12 عدد     گوشت سر دست: 1 کیلوگرم     لوبیا سفید: 500 گرم     پیاز سرخ کرده: 2 تا 3 قاشق غذاخوری     کشک سائیده: 2 تا 3 پیمانه     روغن: 350 گرم     نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم     طرز تهیه:1.داخل یک قابلمه مناسب و بزرگ، سه تا چهار لیوان آب می‌ریزیم. گوشت (گوساله یا گوسفند) و لوبیا سفید و پیاز داغ را داخل قابلمه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم کاملا بپزند.2.پوست بادنجان‌ها را می‌گیریم و سر آن‌ها را می‌گیریم. سپس می‌شوییم و روی آن‌ها کمی نمک می‌ریزیم تا تلخی آن گرفته شود. داخل یک تابه بزرگ، مقداری روغن می‌ریزیم و بادنجان‌ها را داخل روغن و روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.3.گوشت را پس از پختن از آب خارج می‌کنیم. بادنجان‌های سرخ شده و گوشت و لوبیای پخته شده را داخل یک قابلمه بزرگ و مناسب می‌ریزیم و آن‌ها را خوب می‌کوبیم و مخلوط می‌کنیم. دو تا سه لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم، داخل گوشت و بادنجان می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و گاهی آن‌را به‌هم می‌زنیم تا حلیم کاملا جا افتاده و کش‌دار شود.4.ظرف را از روی آتش بر می‌‎داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم و در ظرف می‌کشیم. روی آن‌را با نعناع داغ و پیاز داغ و گردوی تازه پوست‌گرفته تزئین می‌نمائیم. می‌توان مقداری گردوی تازه در ظرف جداگانه با حلیم بادنجان سر میز گذاشت. حلیم بادنجان را بدون کشک هم می‌توان سرو نمود.