counter create hit

مطالب مرتبط:
خوراک گوشت چینی، غذای سالم و رژیمی

خوراک گوشت چینی، غذای سالم و رژیمی

وب سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: غذاهای چینی به کم روغن و سالم بودن معروف هستن و در صورتی که رژیم هستین یا کلا دوست دارین سالم تغذیه کنین، این غذاها گزینه خوبی هستن چون هم به نسبت کم کالری تر از مابقی غذاهان و هم موادی که داخلشون تهیه میشه مفید و مغذی هست ...

«پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو

«پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: تالیاتله یا تالیاتلی (Tagliatelle)، نوعی پاستا نواری شکل تخم مرغی بوده که مربوط به ناحیه شمال ایتالیا است. این پاستا بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی حدود 5 میلی متر دارد. از نظر ظاهری نیز شبیه فتوچینی است؛ ولی 2 میلی م ...

افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد!

سبزیجات برگ دار، پروتئین کم چربی و سبزیجات سرشار از فیبر همگی از ترکیبات اصلی یک سالاد سالم و خوشمزه هستند. نوشته افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

دلمه ی هویج، تجربه ی طعمی متفاوت

دلمه ی هویج، تجربه ی طعمی متفاوت

«دلمه» کلمه‌ای ترکی به معنای پر شده است. آنچه ما از دلمه در ذهن داریم، دلمه‌ی برگ مو، گوجه فرنگی، فلفل دلمه، بادمجان و ... است. اما امروز برای شما روش تهیه‌ی یک نوع دلمه با کمک هویج را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این دلمه‌ی خوشمزه، با ...

سالاد های خوشمزه و روش تازه نگه داشتن آن ها

سالاد های خوشمزه و روش تازه نگه داشتن آن ها

هفته نامه سلامت: واژه «سالاد» از کلمه ایتالیایی «insalata» به معنی خوراکی یا غذای شور گرفته شده است. این نوع غذا برگرفته از یک شیوه غذایی رومی بود که در آن زیتون، تربچه و دیگر سبزیجات را در نمک، روغن یا سرکه شور می‌گذاشتند و همراه غذای اصلی یا به شکل پیش‌ ...

کورن داگ؛ یک لقمه چپش کنید

کورن داگ؛ یک لقمه چپش کنید

ماهنامه سفره ایرانی: کورن داگ‌ها بسیار خوشمزه هستند و طرز پخت سریع و آسانی هم دارند، به همین دلیل طرفداران زیادی دارند. مواد لازم: ...

طرز تهیه موس شیرعسلی کاراملی

 طرز تهیه موس شیرعسلی کاراملی را که محبوب کودکان است را در این مطلب آموزش می دهیم. طرز تهیه موس شیرعسلی کاراملی خامه فرم گرفته:500 گرم شیرعسلی کاراملی:یک قوطی عسل:سه قاشق غذاخوری سرلاک گندم و عسل:سه قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ:شش عدد وانیل:یک قاشق چای خور ...

ترافل میوه؛ هدیه ای مخصوص لاکچری پسندان

ترافل میوه؛ هدیه ای مخصوص لاکچری پسندان

ماهنامه کیک و شیرینی: ترافل میوه ای یکی از خوشمزه ترین ها در بین ترافل ها می باشد. این ترافل را به عنوان دسر در میهمانی ها سرو کنید. مواد لازم: ...

با ناپلئونی شکلاتی، بی خیال رژیم شوید!

با ناپلئونی شکلاتی، بی خیال رژیم شوید!

شیرینی ناپلئونی یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است. در این مطلب طرز تهیه ناپلئونی شکلاتی را آورده ایم.

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

با تهیه کیک کیت کت از تعطیلات لذت ببرید!

یکی از مهم ترین گروه هایی که بهتر است مصرف سرکه را در دستور خوراکی های روزانه خود قرار دهند، دیابتی ها هستند. نوشته با تهیه کیک کیت کت از تعطیلات لذت ببرید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه نازخاتون

نازخاتون نوعی غذای ایرانی که از بادمجان کبابی ساطوری، سیر و ریحان خرد شده و آب انار ( یا آب غوره) درست می شود.آسمونی در این بخش طرز تهیه نازخاتون را منتشر می کند. طرز تهیه نازخاتون مواد لازم برای تهیه نازخاتون بادنجان قلمی ۸ عدد آب انار ۲ لیوان آب غوره یک دو ...

از روغن مانده استفاده نکنید

روغنی که در غذایتان استفاده می کنید، شامل روغن نباتی، روغن زیتون، گردو و یا کره نباید مانده باشند زیرا اجازه نمی دهد طعم خوب مواد غذایی دیگر از آن ها خارج شود. ...

طرز تهیه ماکارونی با خامه و مرغ

اگر تا به حال مزه ی ماکارونی با مرغ و سس خامه رو امتحان نکرده اید با دستور العمل امروز ما همراه باشید. یک غذای خاص و استثنائی که مطمئنیم از خوردن آن لذّت خواهید برد. ...

طرز تهیه آش میوه

یکی از لذیذترین آش های تبریز و اردبیل آش میوه است که طعمی بسیار خوب دارد. مواد لازم برای آش میوه پیاز نیم کیلو عدس یک لیوان نخود یک لیوان لوبیا چیتی یک لیوان آلبالو (تازه یا خشک) 50 گرم ذغال اخته 50 گرم زردآلو 4 عدد آلو بخارا (زرد) 50 گرم رشته آشی 200 گرم ر ...

پست اینستاگرامی محسن تنابنده پس از پخش قسمت آخر سریال پایتخت 5

پست اینستاگرامی محسن تنابنده پس از پخش قسمت آخر سریال پایتخت 5

محسن تنابنده پس از پخش قسمت آخر سریال پایتخت ۵ با انتشار یادداشتی در اینستاگرام، به موضع گیری گرایش های سیاسی که بر سر این سریال درگیر شده بودند، واکنش نشان داد.     به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پس از پایان فصل پنجم سریال پایتخت، محسن تنابنده ...

رنگ مو سال 97: شش رنگ موی برتر سال

رنگ مو سال 97: شش رنگ موی برتر سال

رنگ مو تاثیر بسیاری در زیبایی چهره خانم ها دارد. اما رنگ مو سال چیست؟ اگر شما هم به دنبال تغییر رنگ مو های تان هستید و نمی دانید چه رنگ مو هایی برای امسال مد شده است با ما همراه شوید. برترین های رنگ مو سال 2018   رنگ مو یاسی     رنگ موی […] ...

و بادمجان

حلیم بادمجان

بالا: متوسط بادمجان سنتی اتاق ناهار خوری است که چگونه به راه اندازی دو مدل که من آورده بود. این بیمار قلبی و مناسب احزاب بودند با دکوراسیون که در آن ممکن است به جای خود رنگ و لعاب است. و بادمجان یک غذای خوشمزه و محبوب در میان ما ایرانیان این است که در بسیاری از راه های درست است.  مواد لازم: بادمجان قلمی: گوشت ذکر شده منعکس شده و یا گردن و یا گوشت گوسفند: 350 گرم تعداد: حالت جام برنج: جام بشکه: جام پیاز سرخ شده و دریا: 4 تا 5 قاشق غذاخوری فایل. فلفل و زردچوبه: به میزان لازم غرفه: 200 گرم     روش تهیه:1 - منطقه ای از پوست شما است. نمک و هم بزنید تا زمانی که بار از آنها ... سپس در روغن سرخ کنید به عقب و جلو.2 - استیک با پیاز سرخ شده و زردچوبه بپزید سپس عدس و برنج و قدرت و بادمجان سرخ شده را به گوشت اضافه شده است که یک آشپز خوب و.3 - پرتاب دوستان پخته شده را از روی حرارت برداشته و با دستی به طور مداوم در آمده است.4 - غرفه برای اضافه کردن به شمع. نعناع فلفل قرمز پیاز سرخ شده و.... نمک است. فلفل و دریا به وسط میدان و اجازه دهید با بپزند و مخلوط شوند. سپس درظرف مناسب بریزید و سرو كنید.نكته: 1 - وقتی سیرداغ درست می‌كنید درآخرین مرحله كمی زردچوبه به آن بزنید و از روی حرارت بردارید این كار باعث می‌شود سیرداغ بوی كمتری داشته باشد.2 - معمولا در حلیم بادمجان از لوبیاسبز استفاده می‌شود كه در این صورت رنگ حلیم روشن‌تر خواهد شد.3 - درتهیه این حلیم می‌توانید بادمجان‌ها را به‌جای سرخ كردن به صورت آب‌پز استفاده كنید.     حلیم بادمجان با لوبیا سفید!  مواد اولیه:     بادمجان قلمی: 10 تا 12 عدد     گوشت سر دست: 1 کیلوگرم     لوبیا سفید: 500 گرم     پیاز سرخ کرده: 2 تا 3 قاشق غذاخوری     کشک سائیده: 2 تا 3 پیمانه     روغن: 350 گرم     نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم     طرز تهیه:1.داخل یک قابلمه مناسب و بزرگ، سه تا چهار لیوان آب می‌ریزیم. گوشت (گوساله یا گوسفند) و لوبیا سفید و پیاز داغ را داخل قابلمه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم کاملا بپزند.2.پوست بادنجان‌ها را می‌گیریم و سر آن‌ها را می‌گیریم. سپس می‌شوییم و روی آن‌ها کمی نمک می‌ریزیم تا تلخی آن گرفته شود. داخل یک تابه بزرگ، مقداری روغن می‌ریزیم و بادنجان‌ها را داخل روغن و روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.3.گوشت را پس از پختن از آب خارج می‌کنیم. بادنجان‌های سرخ شده و گوشت و لوبیای پخته شده را داخل یک قابلمه بزرگ و مناسب می‌ریزیم و آن‌ها را خوب می‌کوبیم و مخلوط می‌کنیم. دو تا سه لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم، داخل گوشت و بادنجان می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و گاهی آن‌را به‌هم می‌زنیم تا حلیم کاملا جا افتاده و کش‌دار شود.4.ظرف را از روی آتش بر می‌‎داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم و در ظرف می‌کشیم. روی آن‌را با نعناع داغ و پیاز داغ و گردوی تازه پوست‌گرفته تزئین می‌نمائیم. می‌توان مقداری گردوی تازه در ظرف جداگانه با حلیم بادنجان سر میز گذاشت. حلیم بادنجان را بدون کشک هم می‌توان سرو نمود.