counter create hit
مطالب مرتبط:

تقلای وکیل ترامپ برای حل و فصل پرونده رئیس جمهور با بازیگر فیلم های مستهجن

وکیل شخصی دونالد ترامپ از یک قاضی فدرال درخواست کرد که بازیگر فیلم های مستهجنی که گفته است با ترامپ روابط نامشروعی داشته، به سازش در این پرونده وادار کند. ...

برانکو سونامی را کلید زد

سرمربی تیم پرسپولیس و رضا چلنگر در افتتاح فیلمبرداری فیلم «سونامی» حضور داشتند.

راه های مبارزه با کمال گرای درون

موانع درونی که در این مطلب به آن می پردازیم، از نظریه علمی طرحواره درمانی گرفته شده است. این نظریه جدید و عمیق را روان درمانگر مشهور «جفری یانگ» طراحی کرده است. ...

شکایت بازیکن استقلالی از تیم سابقش

مهاجم سابق استقلال تهران و باشگاه القطر با ارائه شکایت نامه به کمیته انضباطی فدراسیون قطر خواستار دریافت حقوق خود از باشگاه سابقش شد.

مربی پدیده : قطعا به دنبال برتری و موفقیت در دیدار با ” پرسپولیس ” خواهیم بود

مربی کروات پدیده می گوید با توجه به قطعی شدن صعود پرسپولیس به مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا، این تیم احتمالا با بهترین ترکیبش به مصاف پدیده می آید.آندره پانادیچ درباره دیدار آتی پدیده برابر پرسپولیس و شناختش از تفکرات برانکو گفت: برانکو ...

دستور پخت دمی گوجه فرنگی

دمی گوجه از آن غذاهای بسیار متداول در خانه های ایرانی است خوردن این غذا در همه مناطق کشور متداول است و متعلق به منطقه خاصی نیست.

مربی پیشین پرسپولیس : روند فعلی پرسپولیس خطرناک است

ناصر ابراهیمی در خصوص عملکرد پر فراز و نشیب پرسپولیس در هفته های گذشته رقابت های لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا گفت: پرسپولیس در ماه های اخیر بازی های فشرده ای را داشته است که طبیعی است روی کار تیمی آنها اثر بگذارد. چند بازیکن اص ...

عکس ؛ پشت پرده تاکید مربی “الغرافه” برای آماده سازی “طارمی”

عکس ؛ پشت پرده تاکید مربی “الغرافه” برای آماده سازی “طارمی”

به نقل از روزنامه الرایه قطر تیم الغرافه اردوی آماده سازی خود را برای دیدار برابر القطر که در هفته انتهایی رقابت های لیگ ستارگان قطر برگزار خواهد شد، آغاز کرده است و آنها روز گذشته کار خود را شروع کرده اند. از اردوی این تیم خبر می رسد که علیرغم باخت این ت ...

حسن ریوندی: من بیشتر از تلویزیون مخاطب دارم

ریوندی قبل از شروع سال 96 یک صفحه خیلی عادی و کم فالوئر داشت اما در مدت نسبتا کوتاهی توانست بیش از 3 میلیون فالوئر جذب کند. علاوه بر اینها صفحه اینستاگرام ریوندی به یکباره توانست عنوان بعضی از «ترین ها» را بین صفحات فارسی اینستاگرام به دست بیاورد. ...

سومین مربی مدافع قهرمانی لیگ برتر؛/ برانکو پشت سر ژنرال ایستاد

سرمربی کروات تیم پرسپولیس توانست از عنوان قهرمانی خود در لیگ برتر دفاع کند.

توهین زشت ترامپ به رئیس جمهور سوریه

دونالد ترامپ با اشاره به حمله شیمیایی در دوما، ضمن توهین به رئیس جمهور سوریه مدعی شد روسیه و ایران بهای سنگینی را برای حمایت از بشار اسد خواهند پرداخت. ...

طرز تهیه ماهی خامه ای در خانه

پخت ماهی روش های مختلفی دارد که هریک طرفداران خاص خود را دارد اگر میخواهید یک دستور پخت جدید برای ماهی داشته باشید با ما همراه شوید.

مشاور اسد: برای جنگ آماده ایم

«بثینه شبان» مشاور رئیس جمهور سوریه با تأکید بر انسجام میان هم پیمانان دمشق، معادلات درگیری را به نفع سوریه دانست.

پیرترین موجود زنده تهران + عکس

قدیمی ترین درخت چنار تهران با ۹۰۰ سال عمر در حیاط امامزاده یحیی در محله عودلاجان قرار دارد. این چنار، کهن ترین موجود زنده در تهران است.

مربی پرسپولیس خبر جنجالی را تکذیب کرد

  بین هواداران پرسپولیس این طور عنوان شده که سرتن چوک دستیار سابق برانکو ایوانکویچ مشغول بازی پشت پرده است تا صادق محرمی را از پرسپولیس جدا کند.

آموزش گام به گام به برنج همراه با راهنمایی

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز

مواد اولیه: روغن و نمک به میزان لازم پودر زعفران مورد نیاز است پیاز (رنده شده) پایان رب انار (ترش یا شیرین بودن رب انار بر شما بستگی دارد) ۲ ایران ۳ و مهره زمینی نیم کیلو مرغ. ران یا فیله) ۱ کیلوگرم شکر ۲ ایران ۳ قاشق غذا خوری مواد اولیه مورد نیاز ۶ il ۷ نفر است.روش تهیه:اول متوسط پیاز اندازه یک نارنگی رنده درشت ، رنده. برای این کار می توانید از کانن یا سونی استفاده کنید. پیاز به خوبی و بی اهمیت خواهد داد حتی کیفیت به: سپس گردو را به پیاز اضافه کنید. من برای 4-5 نفر 250 گرم گردو استفاده می‌کنم. البته می توانید بسته به ذائقه و سایر عوامل از گردوی کمتری استفاده کنید. من خیلی از سس فسنجون خوشم میاد و زیاد میخورمش ولی بعضیا کمتر میخورن. فسنجون رسمی ینی یه تیکه مرغ خوشمزه داخل سسی از گردو و رب انار. اگه گردو کمتر بزنین سس کمتر خواهید داشت.گردو رو خوب آسیاب میکنم البته نه در حدی که خمیر بشه و به روغن بیافته. به پیاز ها اضافه میکنم و تفت میدم تا زمانی که بوی گردو بلند بشه و به اصطلاح خامی گردو گرفته بشه. وقتی گردو به این مرحله رسید دیگه بوی خامی نداره و آماده ست. داخلش آب کاملا سرد میریزم و اینجور به گردو شک وارد میشه و کمک میکنه تا روغنش در بیاد.چیزی که فوق العاده در پخت فسنجون مهمه زمان طولانی هست و شعله ملایم. چیزی بیش از ده ساعت زمان نیاز داره پس موقع پخت حواستون به برنامه ریزی و زمانبندی باشه. اینجا اولین باری هست که به گردو آب اضافه میکنیم. رنگش رو خوب ببینین و با تصاویری که در ادامه میبینین مقایسه کنین. رفته رفته گردو بیشتر و بیشتر روغن میندازه و تیره تر میشه. بازم تاکید میکنم فسنجون به زمان طولانی و شعله ملایم نیاز داره تا گردو تو این مدت روغن بندازه.تیرگی رنگ خورش هم از گردو هست و رب انار یه چاشنی برای خوش ماست. البته رب انار هم بسته به رنگش در رنگ خورش ما تاثیر میذاره ولی منظورم اینه که امروزه خانوما به دلیل عجله کردن یا فرصت نداشتن به گردو اصلا زمان نمیدن و همون اول رب میزنن و تیرگی خورششون از رب انار هست نه گردوی جا افتاده. یه موردی که استثنائا فقط در مورد خورش فسنجون داریم اینه که هر موقعی میخواییم بهش آب اضافه کنیم باید آب کاملا سرد یا حتی یخ باشه. اینجور به گردو کمک میکنیم تا روغنش رو پس بده و فسنجون جا افتاده و خوش آب و رنگی داشه باشیم.در ادامه عکس هایی از ساعات مختلف گرفتم و روند روغن انداختن و تعییر رنگ گردو رو میتونین ببینین. چ بعد از ساعت های طولانی گردو به کیفیتی که ملاحظه میفرمایین میرسه و در این مرحله من رب انار و شکر بهش اضافه میکنم. میزانش رو هیچ وقت اندازه نمیگیرم.میزان ترشی و طعم رب انار ها با هم فرق داره و طبع و ذائقه ها هم با هم فرق داره. پس من چشمی رب و شکر میزنم و بعد ده دقیقه میچشم و اگه احساس کردم رب بیشتر نیاز داره، اضافه میکنم یا مثلا شکر برای رب انار من از ترکیب رب انار خونگی که خودم درست کردم و رب انار که از شمال میخرم استفاده میکنم.رب انارای شمالی خیلی خوشمزه ن و یکی از مغازه دارا میگفت اینا انار خالص نیستن و ترکیب آلوچه جنگلی داخلش داره. خلاصه اینکه من همیشه از ترکیب این دو رب استفاده میکنم و طعمی فوق العاده دارن. این مرحله مرغ رو به خورشم اضافه میکنم. البته شما زمانبندی کنین و از قبل تر مرغ رو خوب سرخ کنین. مرغ رو قبلش با حرارت بالا داخل روغن خوب سرخ میکنم. حرارت بالا باعث میشه مرغ رویه ببنده و آب داخلش رو از دست نده و مرغ خشک نشه. و اینم بعد از یک ساعت که از گذاشتن مرغم داخل خورش میگذره. میبینین که کاملا جا افتاده و آماده ست. امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.