counter create hit

مطالب مرتبط:
جایگزین هایی طبیعی برای شوینده های مضر

جایگزین هایی طبیعی برای شوینده های مضر

خانم های خانه دار همه روزه برای نظافت منزل از شوینده های مضر برای سلامتی استفاده میکنند ، در این مطلب قصد داریم جایگزین های طبیعی برای این شوینده های مضر معرفی کنیم. تیتر 20 - اغلب خانم های خانه دار دوست دارند خانه تمیز داشته باشند .اگر شما هم ...

بسترسازی برای انقلاب سبز دوم در کشور

بسترسازی برای انقلاب سبز دوم در کشور

علی پزشکی؛ دانشجوی دکتری سیاستگذاری غذا و تغذیه، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی   ...

مواد غذایی مناسب برای رفع علائم یائسگی!

رفع علائم یائسگی با تغذیه , ک ویتامین ضروری برای حفظ سلامت پوست، دندان ها، استخوان ها و بافت های نرم. کدو تنبل همچنین سرشار از فیبر است و به کاهش یبوست همراه با تغییرات هورمونی ناشی از یائسگی کمک می کند. نوشته مواد غذایی مناسب برای رفع علائم یائسگی! ...

کارامل چیست؟

کارامل چیست؟

یکی از انواع رنگ های خوراکی که بدلیل رنگ و طعم خاص خود کاربرد زیادی در صنایع غذایی دارد کارامل می باشد. کارامل با داشتن رنگ از محدوده زرد کمرنگ تا قهوه ای سوخته می تواند در 80 درصد انواع خوراکی ها ...

آشنایی با ادویه های پرکاربرد و پر خاصیت !

آشنایی با ادویه های پرکاربرد و پر خاصیت !

آشنایی با ادویه های پرکاربرد و پر خاصیت ! -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: برای مقابله با سرماخوردگی ...

خواص ادویه پاپریکا

به گزارش میهن مگ: شاید بارها و بارها اسم پاپریکا به گوشتان خورده باشد اما ندانید که پاپریکا چیست و چطور تهیه می شود. به فلفل قرمز شیرین پاپریکا می گویند. در واقع پاپریکا هم ...

بهترین تعریف موفقیت چیست؟!

موفقیت، برای هرکسی تعریف متفاوتی دارد همانطور که انتظارات آدم ها از خودشان و از زندگی با یکدیگر متفاوت است. تعریف شما از موفقیت چیست؟! من فکر می کنم بهترین تعریف موفقیت شادی است، نه حتی پول. پول خوب است اما نمی تواند روحی شاد بخرد. ما خودخواسته خو ...

فواید خوردن شلغم در فصل زمستان!

فواید خوردن شلغم , برای پیشگیری از سرماخوردگی های مکرر، توصیه شده شبی یک عدد شلغم متوسط بخارپز خورده شود, شلغم سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و در پیشگیری از سرماخوردگی بسیار موثر است. نوشته فواید خوردن شلغم در فصل زمستان! اولین بار در تغذیه پدیدار ...

خواص مواد غذایی تلخ

خواص مواد غذایی تلخ

مصرف مواد غذایی تلخ بخشی از عادت های خوب و سالم غذایی است. اگر چه شاید خوردن این قبیل خوراکی ها برای همه ساده نباشد ...

اهمیت کربوهیدرات ها برای ورزشکاران

کربوهیدراتها سوخت اصلی و مهمی برای ورزشکاران هستند. زیرا هرچه میزان ذخیره گلیکوژن کبد و ماهیچه افزایش یابد به همان نسب عملکرد ورزشکار بهبود مییابد. ماده تشکیل دهنده گلیکوژ ...

ارزش اسیدهای چرب ضروری

ارزش اسیدهای چرب ضروری پیش از هر چیز لازم به ذکر است که وقتی واژه ضروری را در پیشوند یک ماده غذایی می بینید ...

7 روش آسان برای خوردن صبحانه ای با کربوهیدرات پایین

7 روش آسان برای خوردن صبحانه ای با کربوهیدرات پایین

اکر می خواهید وزنتان را کم کنید و یا اینکه می خواهید صبحانه ای سالم و مقوی داشته باشید، خواص بیشماری در یک صبحانه کم کرب ...

توصیه های غذایی برای سفرهای نوروزی

در مسافرت اغلب خانواده ها به دلایل گوناگون مانند تنوع، نداشتن امکان تهیه غذا و قیمت نسبتا ارزان به ...

استفاده از انار برای تصفیه کردن کبد و ارام کننده درد مفاصل

انار شیرین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و مصرف انار باعث پاکسازی کبد و کاهش دردهای مفاصل می شود. انار شیرین چه خواصی دارد؟ انار میوه ای خوش طعم است که باعث چرب سوزی، دفع کننده سموم بدن و دفع حرارت زیاد بدن می شود و خوردن انار با پرده های سفید لای آن … ...

خواص انواع مغزهای خوراکی برای افزایش طول عمر

خواص انواع مغزهای خوراکی برای افزایش طول عمر

حتی بادام زمینی های کوچک نیز می تواند سلامت قلب شما را بهبود ببخشد و چند سال به عمرتان اضافه کند. ...

فواید میوه انبه برای بدن و شیوه های خوردن انبه!

دانشمندان پس از انجام آزمایش های مختلف بر روی انبه ها متوجه شدند که آنها در مطالعات آزمایشگاهی برخی از سلول های سرطانی روده و پستان را متوقف میکنند. نوشته فواید میوه انبه برای بدن و شیوه های خوردن انبه! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

بهترین نوع ماست برای مصرف کدام است؟

چه نوع ماستی برای خوردن مناسب است؟ ماست چرب بهتر است یا ماست کم چرب؟ بهترین ماست برای خوردن ماست سرشار از کلسیم و مواد غذایی مفید است و در گروه لبنیات قرار میگیرد و یکی از ضروریات رژیم غذایی مناب است. روزانه بین 2 تا 3 واحد ماست مصرف کنید تا سلامتی شما حفظ ...

ادویه جات ترشی جات از زندگی, اما می تواند طولانی

ادویه جات عمر را طولانی می کند

ادویه جات ترشی جات فلفل شیرین, عمر طولانی, هیچ  تاریخچه و انواع فلفلهایبسیاری از فرهنگ ها در سراسر جهان در طول سال ها از ادویهها و سسداغ است, نه تنها در طلا استفاده کنید . فلفل و ادویه جات ترشی جات و چاشنی و ادویهو ادویه جات ترشی جات در ابتدا در تمدن های باستانی برای تزئین اهداف پزشکی استفاده کنید . در زمان حاضر بسیاری از وسایل نقلیه از غذاهای سنتی اما در آمریکای لاتین و آسیا و خاورمیانه و آفریقا مورد استفاده است .رایج ترین نوع فلفل که در سراسر جهان در مورد استفاده از ... فلفل قرمز یا فلفل فلفل و سپس نمک محبوب ترین ادویه به حساب می‌آید. این نوع فلفل ابتدا در پرو، مکزیک و توسط سرخپوستان امریکایی ۱۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در قرن ۱۵ و ۱۶ استفاده می‌شد. فلفل قرمز و سایر انواع فلفل‌های ادویه‌دار توسط کاشفین به سایر جهانیان در اروپا، آسیا و افریقا معرفی شدند.اخیراً چین، ترکیه، نیجریه، اسپانیا و مکزیک بزرگ‌ترین تولید کننده‌های فلفل قرمز در جهان هستند و محصولاتشان را به همه‌ی نقاط صادر می‌کنند. امروزه، یافتن این نوع فلفل‌ها و سایر ادویه‌جات تند کار بسیار ساده‌ای است. در هر سوپرمارکتی یافت می‌شود.چرا ادویه جات تند سلامتی‌بخش هستند؟تمام فایده‌ها و اثرات مثبت فلفل قرمز و سایر فلفل‌های تند در کپسای‌سین، شیره این فلفل هاست که تندی این فلفل ها نیز به خاطر وجود این ماده است. کپسای‌سین ماده‌ای بی‌بو و بی‌مزه است و از نظر علمی ثابت شده است که در بسیاری از موارد از قبیل فشار‌خون، کلسترول، درد مفاصل، افسردگی و مشکلات گوارشی برای سلامتی مفید است.کپسای‌سین ابتدا درد را کمی تحریک می‌کند اما بعد شدت آن را کاهش می‌دهد. به این دلیل معمولاً از کپسای‌سین به عنوان درمانی مناسب برای رهایی از درد به خصوص برای درد‌های بعد از عمل جراحی، درد مفاصل، درد گلو و ناراحتی‌های پوستی خاص استفاده می‌شود. اما فلفل‌ها تنها مواد تند مزه‌ای نیستند که سلامتی شما را بالا می‌برند.زردچوبه که ماده اصلی بسیاری از سس‌های تند و کاری‌ها است و اولین بار در غذاهای خاور‌میانه، هند و آسیای جنوب شرقی یافت شده است، نیز بسیاری فایده‌ها از خود نشان داده است.ماده اصلی زردچوبه، کارکامین است که پیشرفت بعضی امراض ویروسی را در بدن کند میکند. اخیراً هم نتایجی در مورد بروز بیماری آلزایمر نشان داده است و می‌تواند به عنوان دارویی جلوگیری کننده در این رابطه استفاده شود.تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که در فرهنگ‌هایی که در برنامه ی غذایی‌شان از فلفل و ادویه‌جات استفاده می‌کنند، بیماری‌های سرطانی و حملات قلبی و انسداد جریان خون کمتر اتفاق می‌افتد.ادویهغذاهای تند بخورید، بیشتر زندگی کنیدگفته می‌شود که  مصرف فلفل قرمز و سایر ادویه جات تند باعث تنگی نفس، زخم معده و دل درد می‌شود. باید بگوییم که به جز تنگی‌نفس، از بیشتر ادویه‌جات و سس‌های تند در حقیقت برای علاج یا جلوگیری از این ناخوشی‌ها استفاده می‌شود.رژیم‌های غذایی که در آن‌ها بسیار از فلفل قرمز و سایر فلفل‌های حاوی کپسای‌سین و بسیاری ادویه‌های تند دیگر مثل زردچوبه استفاده می‌شود، سلامتی عمومی بدن را بالا می‌برد و ممکن است از خیلی بیماری‌های جدی و خطرناک جلوگیری کند.