counter create hit

مطالب مرتبط:
10 فایده اثبات شده از کلم پیچ

10 فایده اثبات شده از کلم پیچ

10 فایده اثبات شده از کلم پیچ سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم 10 فایده اثبات شده از کلم پیچ ...

عصاره کبد چیست؟

عصاره کبد چیست؟

عصاره کبد چیست؟ سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم عصاره کبد چیست؟ ...

ارتباط مصرف الکل با سلامتی

ارتباط مصرف الکل با سلامتی

ارتباط مصرف الکل با سلامتی سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم ارتباط مص ...

فکت گرافی – سلام زالزالک

فکت گرافی – سلام زالزالک

فکت گرافی – سلام زالزالک - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت فکت گرافی – سلام زالزالک ...

مصرف هلو را هرگز فراموش نکنید

مصرف هلو را هرگز فراموش نکنید

مصرف هلو را هرگز فراموش نکنید - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: به گزارش ایران ناز ...

افرادی که نباید انار بخورند

افرادی که نباید انار بخورند

انار میوه ای خوشرنگ است که سرشار از ویتامین است و به دلیل داشتن آهن کمی دیر هضم می شود. در این مطلب با خوای انار و مضرات انار شما را آشنا می کنیم. خوردن انار برای چه کسانی مضر است؟ ...

آیا غذاها و نوشیدنی های چربی سوز واقعیت دارند؟!

آیا غذاها و نوشیدنی های چربی سوز واقعیت دارند؟!

همه ما تا به حال چنین چیزی را شنیده ایم: چای سبز، دمنوش فلان و یا فلفل بخور تا چربی بسوزانی! برای هر کسی که می خواهد وزن کم کند و اندامش روی فرم بیاید، شنیدن چنین چیزی مانند گوش دادن به آهنگی زیبا است. ساعت ها ورزش؟ ...

ویژگی های مواد غذایی سالم چیست؟!

ویژگی های مواد غذایی سالم , مصرف غذای سالم باعث پیشگیری از بسیاری از بیمارهاى غیر واگیر قلبی و عروقی و حتی سرطان می شود به همین دلیل تولید غذای سالم یکی از اولویت های امروزه در دنیا محسوب می شود. نوشته ویژگی های مواد غذایی سالم چیست؟! اولین بار در ...

چرا باید تخم مرغ به صورت «عسلی» مصرف شود

چرا باید تخم مرغ به صورت «عسلی» مصرف شود

مناسب‌ترین و زود‌هضم‌ترین و خون‌سازترین شکل پخت تخم مرغ به‌صورت عسلی یا نیم‌برشت است؛ برای تهیه تخم مرغ عسلی یا نیم برشت باید ابتدا آب را جوشانده سپس تخم مرغ را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه در آن بجوشانند. تیتر 20 -  ارزش غذایی تخم مرغ شبیه گوشت است, بهترین تخم ...

خواص مواد غذایی تلخ

خواص مواد غذایی تلخ

مصرف مواد غذایی تلخ بخشی از عادت های خوب و سالم غذایی است. اگر چه شاید خوردن این قبیل خوراکی ها برای همه ساده نباشد ...

آووکادو چیست و چه خاصیتی دارد؟

آووکادو چیست و چه خاصیتی دارد؟

اصلا آووکادو چیست؟ آووکادو یک میوه ی سبز یا سیاه رنگ است که بر روی درختانی همیشه سبز، در آب و هوای گرم می روید. ...

این مواد غذایی، کالری صفر دارند!

این مواد غذایی، کالری صفر دارند!

ممکن است وقتی کالری صفر را می شنوید بهت زده شوید. چون همه موادی که خورده می شود قطعا دارای کالری هستند منتها کالری یکی کم و مال دیگری زیاد است و موادی نیست که کالری صفر داشته باشند تیتر20 - مواد غذایی که کالری صفر دارند می توانند به کسانی که ...

افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد!

سبزیجات برگ دار، پروتئین کم چربی و سبزیجات سرشار از فیبر همگی از ترکیبات اصلی یک سالاد سالم و خوشمزه هستند. نوشته افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

هنگام بارداری چه نوع ماهی را نباید خورد؟

ماهی هایی که خانمها باردار باید استفاده کنند ماهی منبعی از پروتئین، آهن، روی و امگا 3 است و ماهی می تواند مواد مغذی ضروری را بری رشد نرمال جنین مهیا کند.همچنین اسیدهای چرب امگا سه موجود در ماهی از جمله دی اچ ای می تواند به رشد بهتر مغز جنین کمک کند. اما بع ...

6 عادت صبحگاهی چاق کننده

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تبیان، در این مطلب شما را با این عادت های نامناسب صبحگاهی آشنا می کنیم. خواب زیاد بر کسی پوشیده نیست که داشتن تغذیه متعادل و ورزش منظم جزو ...

ادویه جات ترشی جات از زندگی, اما می تواند طولانی

ادویه جات عمر را طولانی می کند

ادویه جات ترشی جات فلفل شیرین, عمر طولانی, هیچ  تاریخچه و انواع فلفلهایبسیاری از فرهنگ ها در سراسر جهان در طول سال ها از ادویهها و سسداغ است, نه تنها در طلا استفاده کنید . فلفل و ادویه جات ترشی جات و چاشنی و ادویهو ادویه جات ترشی جات در ابتدا در تمدن های باستانی برای تزئین اهداف پزشکی استفاده کنید . در زمان حاضر بسیاری از وسایل نقلیه از غذاهای سنتی اما در آمریکای لاتین و آسیا و خاورمیانه و آفریقا مورد استفاده است .رایج ترین نوع فلفل که در سراسر جهان در مورد استفاده از ... فلفل قرمز یا فلفل فلفل و سپس نمک محبوب ترین ادویه به حساب می‌آید. این نوع فلفل ابتدا در پرو، مکزیک و توسط سرخپوستان امریکایی ۱۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در قرن ۱۵ و ۱۶ استفاده می‌شد. فلفل قرمز و سایر انواع فلفل‌های ادویه‌دار توسط کاشفین به سایر جهانیان در اروپا، آسیا و افریقا معرفی شدند.اخیراً چین، ترکیه، نیجریه، اسپانیا و مکزیک بزرگ‌ترین تولید کننده‌های فلفل قرمز در جهان هستند و محصولاتشان را به همه‌ی نقاط صادر می‌کنند. امروزه، یافتن این نوع فلفل‌ها و سایر ادویه‌جات تند کار بسیار ساده‌ای است. در هر سوپرمارکتی یافت می‌شود.چرا ادویه جات تند سلامتی‌بخش هستند؟تمام فایده‌ها و اثرات مثبت فلفل قرمز و سایر فلفل‌های تند در کپسای‌سین، شیره این فلفل هاست که تندی این فلفل ها نیز به خاطر وجود این ماده است. کپسای‌سین ماده‌ای بی‌بو و بی‌مزه است و از نظر علمی ثابت شده است که در بسیاری از موارد از قبیل فشار‌خون، کلسترول، درد مفاصل، افسردگی و مشکلات گوارشی برای سلامتی مفید است.کپسای‌سین ابتدا درد را کمی تحریک می‌کند اما بعد شدت آن را کاهش می‌دهد. به این دلیل معمولاً از کپسای‌سین به عنوان درمانی مناسب برای رهایی از درد به خصوص برای درد‌های بعد از عمل جراحی، درد مفاصل، درد گلو و ناراحتی‌های پوستی خاص استفاده می‌شود. اما فلفل‌ها تنها مواد تند مزه‌ای نیستند که سلامتی شما را بالا می‌برند.زردچوبه که ماده اصلی بسیاری از سس‌های تند و کاری‌ها است و اولین بار در غذاهای خاور‌میانه، هند و آسیای جنوب شرقی یافت شده است، نیز بسیاری فایده‌ها از خود نشان داده است.ماده اصلی زردچوبه، کارکامین است که پیشرفت بعضی امراض ویروسی را در بدن کند میکند. اخیراً هم نتایجی در مورد بروز بیماری آلزایمر نشان داده است و می‌تواند به عنوان دارویی جلوگیری کننده در این رابطه استفاده شود.تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که در فرهنگ‌هایی که در برنامه ی غذایی‌شان از فلفل و ادویه‌جات استفاده می‌کنند، بیماری‌های سرطانی و حملات قلبی و انسداد جریان خون کمتر اتفاق می‌افتد.ادویهغذاهای تند بخورید، بیشتر زندگی کنیدگفته می‌شود که  مصرف فلفل قرمز و سایر ادویه جات تند باعث تنگی نفس، زخم معده و دل درد می‌شود. باید بگوییم که به جز تنگی‌نفس، از بیشتر ادویه‌جات و سس‌های تند در حقیقت برای علاج یا جلوگیری از این ناخوشی‌ها استفاده می‌شود.رژیم‌های غذایی که در آن‌ها بسیار از فلفل قرمز و سایر فلفل‌های حاوی کپسای‌سین و بسیاری ادویه‌های تند دیگر مثل زردچوبه استفاده می‌شود، سلامتی عمومی بدن را بالا می‌برد و ممکن است از خیلی بیماری‌های جدی و خطرناک جلوگیری کند.