counter create hit

مطالب مرتبط:
ماهی سالمون ریکوکی با ماست مخصوص جیمی

ماهی سالمون ریکوکی با ماست مخصوص جیمی

ماهی سالمون ریکوکی با ماست مخصوص جیمی -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی ...

طرز تهیه ماهی کنجدی با سس مرکبات

طرز تهیه ماهی کنجدی با سس مرکبات

طرز تهیه ماهی کنجدی با سس مرکبات - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه ماهی کنجدی با ...

جدیدترین و زیباترین مدل تزیین کیک خانگی

جدیدترین و زیباترین مدل تزیین کیک خانگی

جدیدترین و زیباترین مدل تزیین کیک خانگی -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: تزیین کیک ع ...

سفره سامورایی، جادوی سلامتی

سفره سامورایی، جادوی سلامتی

سفره سامورایی، جادوی سلامتی - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی آکاایران به نقل از مجله زندگی ایده آل: برای ژاپنی‌ها همه چیز قاعده ...

پاستای مرغ و کلم بروکلی

پاستای مرغ و کلم بروکلی

پاستای مرغ و کلم بروکلی -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی پاستا ...

طرز تهیه کاهون فیش

طرز تهیه کاهون فیش

طرز تهیه کاهون فیش- آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی   آشپزی لوییزیانا که بخشی از آن با نام کاهون ...

خواص باقالی پخته برای سرماخوردگی + خواص باقالی در دوران بارداری

خواص باقالی پخته برای سرماخوردگی + خواص باقالی در دوران بارداری

خواص باقالی پخته برای سرماخوردگی + خواص باقالی در دوران بارداری خواص باقالی ...

طرز تهیه پیراشکی شویدی

طرز تهیه پیراشکی شویدی

مجله سرآشپز - بهار اسدی: پیراشکی غذایی خوشمزه و مناسب جشن تولد ها و مسافرت و پیک نیک است. در اینجا طرز تهیه پیراشکی شویدی را آموزش میدهیم.مواد مورد نیاز آرد (الک شده): 4.5 پیمانه تخم مرغ: 2 عدد ...

آشپزی رنگی – املت پیاز جعفری

آشپزی رنگی – املت پیاز جعفری

همه ی ما وقتی اسم گوجه و تخم مرغ رو کنار هم می شنویم یاد املت میوفتیم، کسی هست که ندونه گوجه و تخم مرغ چقدر برامون خاصیت داره و میتونه تو یه لقمه کلی مواد مغذی به بدنمون برسونه؟ ب ...

روش درست کردن کیک کشمشی خوشمزه

روش درست کردن کیک کشمشی خوشمزه

آموزش شیرینی پزی, درست کردن کیک کشمشی, پخت کیک کشمشی آموزش شیرینی پزی, درست کردن کیک کشمشی در این مطلب از ابرتازه ها روش درست کردن کیک کشمشی را بیان می نماییم. برای ...

آموزش درست کردن قهوه سرد خوشمزه و عالی

آموزش درست کردن قهوه سرد خوشمزه و عالی  روش تهیه قهوه سرد را برای شما داریم که مورد علاقه بسیاری است و واقعا خوشمزه می باشد و درست کردن آن هم آسان است.    کافی پرس سرد، یک روش مناسب دم کردن قهوه ب ...

پیش غذای عربی با بادمجان

پیش غذای عربی با بادمجان

مجله سرآشپز - سمیه دیندار: این بادمجان‌های رول شده همراه با تخم مرغ و پنیر یک پیش غذای خوشمزه عربی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.مواد مورد نیاز بادنجان بزرگ: 2 عدد تخم مرغ (آب پز و دو نیم شده): 4 عدد پنیر ریکوتا (کم ...

کتلت

کتلت

کتلت از غذاهای ایرانی خیلی ساده و خوشمزه است که تقریباً همه آن را دوست دارند. گرچه کتلت با گوشت مرغ و حتی بدون گوشت هم تهیه میشود (مثل کتلت عدس)، رایج ترین نوع آن با گوشت ...

طرز تهیه پیش غذای خوشمزه عربی با بادمجان

پیش‌غذای عربی با بادمجان ,این بادمجان‌های رول شده همراه با تخم مرغ و پنیر یک پیش غذا خوشمزه عربی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.مواد مورد نیاز پیش‌غذای عربی با بادمجانبادنجان بزرگ: ۲ عددتخم مرغ (آب پز و ...

پیراشکی گوشت و زیتون یک پیش غذای ساده وخوش طعم

پیراشکی گوشت و زیتون یک پیش غذای ساده وخوش طعم

پیراشکی یک پیش غذای ساده وخوش طعم است که انواع مختلفی دارد. در این مطلب طرز تهیه پیراشکی گوشت و زیتون را آموزش داده ایم. پیراشکی یک پیش غذای ساده وخوش طعم است که انواع مختلفی دارد. در این مطلب ط ...

طرز تهیه زو با کره

طرز تهیه زو با کره

  به گزارش سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر" زو و کره از خوراکی هایی که بعنوان مکمل غذا و بورانی  است که در کرمانشاه علاقه مندان زیادی دارد  . و معمولا زو را در فویل میپیچند و زیر خاکست ...

حلیم بادمجان

حلیم بادمجان

برترین ها: حلیم بادمجان پیش غذایی سنتی و مجلسی است که طرز تهیه دو مدل آن را برایتان آورده ایم.  این حلیم دل‌چسب ایرانی، مناسب مهمانی‌های شما بوده و با تزیین رنگینی که می‌شود به سفره شما رنگ و لعاب می‌دهد. حلیم بادمجان یک غذای خوش‌مزه و پرطرفدار در بین ما ایرانی‌ها ا ...

کباب ترش سبز

کباب ترش مغزدار

دستور از مجله هنر آشپزی 159 زمین در چین طلایی (فلورانس) نحوه تهیه کباب ترش سبز : برای اولین بار در یک کاسه با پیاز خرد شده را با نمک و ماساژ تا آب پیاز و سپس روغن زیتون را روی پیاز پس از اضافه کردن گوشت, آموزش اضافه کردن. کمی نمک و فلفل بریزید و در حداقل 2 و حداکثر 4 ساعت در یخچال استراحت. آماده سازی مغز کباب با رب انار و.... گردو و روغن زیتون را با هم مخلوط. گوشت پس از استراحت از یخچال و قسمت فوقانی کمر برش پنیر. و سپس گوشت نقاشی شده و یک دختر کوب قدرت (توجه داشته باشید که هنگام کوبیدن گوشت سوراخ) نایلون, مربع, سس روی گوشت مشخص شده است و با استفاده از ریحان خرد شده را روی آن اسپری و شروع به رول کردن گوشت. سپس رول گوشت را به قطعات حدود 2 سانتی متر برش داده شده و سپس به سیخ بکشید و زغال سنگ با حرارت ملایم کباب, تلفن همراه, خانه زمین. مواد لازم: پیاز متوسط استیک متوسط خرد شده 1 عددروغن زیتون 2 قاشق غذاخوریگوشت گاو یکی 500 گرمنمک و فلفل به مقدار لازممواد مغز کباب :رب انار 3 قاشق سوپ خوریگردو نگینی ریز خرد شده 50 گرمروغن زیتون 1 قاشق سوپ خوریریحان خرد شده نصف یک دسته